Good morning ❤️And what a Great morning

Kolding`s Kosmetolog

Jeg hedder Ingelise Haahr, født & opvokset i Kolding.

Jeg er uddannet læge-eksamineret & autoriseret hudterapeut i 2004 og samme år uddannet Kropsterapeut ved Steiner Academy i London.

Efterfølgende har jeg været så heldig, at arbejde som Hud & kropsterapeut på eksklusive krydstogtlinere med afgang fra Fort Lauderdale, Miami.

2 år i eksklusive rammer på Verdenshavene og 4 år på Øen St.Thomas i Carribean, hvor jeg var i lære som Piercer & tatovør.

Jeg er hjemvendt til Kolding i 2011 med min amerikanske ægtemand og sammen har vi fået 2 dejlige sønner.

Jeg har siden da på kosmetologskolen, som underviser og skoleleder, delt min faglig viden og erfaringer med helt fantastiske elever, som selv brænder for en fremtid indenfor skønhedsbranchen. 

Jeg er ikke i tvivl om, at det at være smuk først og fremmest kommer indefra. Det er en følelse vi skal have med hjertet. Ved at leve efter denne enkle tilgang til livet, efter buddhistisk tanke; 

  • Tænk godt

  • Sig godt &

  • Gør godt.

Så oplever jeg stor synergi af smil og varme, som i sig selv er så smukt.
Kombinerer vi sindet af glæde med en sund tilgang til vores kost og aktivitet, så får vi mere overskud i hverdagene.

Fokuserer vi yderligere på vores huds barriere, så skal denne være stærk og intakt, for at kunne modstå det, du udsætter den for. Det at være smuk er en helhedsfølelse. Vær god ved dig selv.

Et godt liv kræver balance i kroppen, fysisk & mentalt. I min fritid, som Yoga instruktør, praktiserer jeg åndedrættet på et niveau, som skaber ro i sindet og bedre iltning til kroppens celler. Det giver blandt andet optimale resultater i hudens genopbygning samt Smidighed.


Som Terapeut forstår jeg dine bekymringer omkring din krop. Derfor arbejder jeg ud fra dine bekymringer og hudens behov for at kunne forebygge/ pleje / behandle huden. Jeg vil i samråd med dig finde den optimale løsning i mine mange resultatsorienterede behandlinger og hjemmepleje. Der er altid en forklaring på en hud i ubalance.

Få konkret råd og vejledning omkring din hud , book ind til konsultation & hudanalyse eller ønsket behandling.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon