top of page
Good morning ❤️And what a Great morning

Hudspecialist & Yogainstruktør

Jeg hedder Ingelise Haahr, født & opvokset op i Kolding.

Jeg er uddannet læge-eksamineret & autoriseret kosmetolog i 2004 og samme år uddannet Kropsterapeut ved Steiner Academy i London.

Efterfølgende har jeg været så heldig, at arbejde som Hudspecialist & kropsterapeut på eksklusive krydstogtlinere med afgang fra Fort Lauderdale, Miami.

2 år i eksklusive rammer på Verdenshavene og derefter bosat 4 år på Øen St.Thomas i Carribean, hvor jeg arbejdede som Piercer & i lære som tatoovør.

Jeg vendte tilbage til Kolding i 2011 med min amerikanske ægtemand og sammen har vi 2 dejlige sønner.

Jeg har siden da været ansat på kosmetologskolen, som underviser og skoleleder, hvor jeg har delt min faglige viden og erfaringer med skolens elever, som tog en uddannelse indenfor skønhedsbranchen. 

I 2018 valgte jeg at åbne min egen hudplejeklinik med Fokus på Velvære i din hverdag. Jeg valgte navnet Smuk som Altid, fordi vi alle er smukke som vi er, men mine erfaringer har vist at der er perioder i vores liv, hvor vi ikke føler os smukke, og her er det essentielt for mig at kunne hjælpe dig igennem naturlige behandlinger med veganske hudplejeprodukter.

I 2019 tog jeg Yoga uddannelsen, da det at have en Smuk hud ikke alene kommer fra hudplejeprodukter. Det er så vigtigt at trække vejret (vidste du at 90 % ikke trækker vejret optimalt?) og styrke kroppen, så du bedre kan modstå de skavanker, som kroppen kan give, hvis ikke vi er opmærksomme på vores egen krop. Derfor kan du også praktisere Hatha Yoga hos mig. 


Som Terapeut forstår jeg dine bekymringer omkring din hud & krop. Derfor arbejder jeg med en holistisk tankegang ud fra dine bekymringer og i samråd med dig finde den optimale løsning på at få dig, din hud samt krop i balance igen.

Der er altid en forklaring på en hud eller krop i ubalance.

Er du klar til at tage rejsen hen til en sundere version af dig selv, så book din tid allerede idag. 

Mit motto er ; En Sund hud er en Smuk hud!

Namaste Ingelise 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page